2009. augusztus 6., csütörtök

Egy nap fél éjszaka - Drága mama album - Dupla DT


Nagyikám születésnapjára készült az album, elég gyorsan. Hétvégén még bátyámék két eleven fiúkával nálunk voltak, így a képeket vasárnap késő este kinyomtattam, az érdemi munkára hétfő egész nap és az éjszakából egy kicsi ráment. Gyors fényképezés, tortasütés és irány Dör... :)
Yabo köralbum elő és hátlapját alapoztam krém színű akril festékkel. A szélét oliva zöld porpasztell krétával maszatoltam, ezt fixáltam lakk sprayvel. Ezután jött a felülrepesztő lakk (kétkomponenesű repesztő). A repedéseket barna és zöld antikolóval (olajfesték) emeltem ki ezt szintén fixáltam. Ezután az előlapon 3D tollal (előrajzolás után) kihúztam a szöveget és feldekopázsoltam a virágokat és a keksz formájú komment kártyát. Az egészet átkentem még egy réteg selyemfényű decoupage lakkal.
A papírok Hono scrapbook papír csomagból valók. Felhasználtam sok rövidárú boltos szalagot és győri hobby boltos (Eská) márkájú úgynevezett gyöngy-gombot is (virág alakú apró). A hímzés K&Company kaparós matrica.
Yabo lapos szegecsekkel rögzítettem a kockás szalagot (jobb mint a milton ilyen célra az bizonyos), gömb.szegecset is tettem, az egyik virág közepébe. Yabo címkéket variáltam az oldalakon (már ahová betudtam szuszakolni :) )
Az előlapon a csodás virágok és a strasszos milton Scrapbook Kit Club (SBK) termék (Őszi csokor).

3 megjegyzés:

Linsey írta...

Nagyon szép, s milyen igaz!:)))Jók a repesztések is! Tetszik! :))

Merika51 írta...

Nagyon-nagyon szép lett, biztosan örült neki a mama!!! Jó ez a repesztő technika én is zseretem!!!!

Mónika írta...

Gyönyörű lett az album, nagyon ügyes vagy.