2011. szeptember 26., hétfő

Farmer mini + csipke = 1290 HUF

Az úgy volt... Nem vagyok egy nagy szoknyás, de most már öregszem és illik lányosnak is lenni néha. Jó, akkor nyárra kéne egy farmer mini, mert az klasszikus, de ugye azért nem sokan vannak akik szeretnek majd egy tízest kiadni egy zsebkendő méretű valamiért, ami nem is márkás igazán és nem is extra. Na hát én bizony így voltam vele! Le is tettem róla míg nem egy csak flangálós nem is éppen vásárlós délutánon a majdnem kínai szintű boltban (Kik) utolsó darabos kiárusításon szembe jött egy 34-es (végre) nagyon egyszerű kis zsebkendő és bizony, a fent említett áron! Nah, így kell ezt csinálni! ;) Igazából önmagában is egy hordható darab volt, de mostanában "mindentátalakíthatnékom" van, így már nagyon frissen elhatároztam veszek rá csipkét, mert az cuki és lányos és így egy picit talán egyedibb is lesz. Második ölbepottyanásként, anya szelektált mindenféle régi kacatot (ruhát) és volt közte egy osztrák gyártmányú népviselet szerű blúz, na mondom állj állj ezt itt ha kidobod én inkább szétszedem! :)) A szétkapás eredménye lent. A szoknya eredetileg olyan aljú mintha valaki már lebontotta volna, az nem één vóótam! :)


Próbálkozok más apróságokkal is mostanában. Többek között régi kötött pulcsikat is mentettem meg fonalnak, vagy valaminek meg zsákvászon szoknyát, szóval most kézimunkázok is kicsit, meg készül egy scrapbook album (mini, ami nem is lesz olyan mini), meg kirándultunk, majd benne lesz az albumban, és néha már tök jól vagyok! :) Feltöltöm a napokban a többi varrógép nélküli varrós próbálkozásomat is, az olyan kacska, hogy már attól cuki! :)

2 megjegyzés:

Tittina írta...

Eszmeletlenul csajos, dogos, de megis vagany "vekas" lett :) Teccik! Jol ertettem, hogy kezzel varrtad fel ra a csipket?

Vera írta...

Köszikkke! Igen jól értetted, nincsen lenni varrógépem... így elvoltunk szoknyácskával kettecskén egy estécskét, míg kész lett. :))) Bellül ne is igen nézegesse senki... annak Töki amúgyse örülne.. :))