2012. február 26., vasárnap

SMASH it, pumpkins - Dekortapasszal!

Jó pár hete annak, hogy bemutattam saját készítésű smash book alapomat, de az alkotás bele nem jött össze egészen idáig. Bár, hogy pontosítsak még mindig nem bele alkottam, csak rá, elkészült a borító. A nagy lökést és a mélabúból kimozdítást pedig nem más, mint a Dekortapasz felfedezése hozta.. Bizony, már nálunk is elérhető ez a remek kis színes, vidám ragszalag (washi tape), amiről először 2 éve írtam a scrappereknek első Scrap.hu-s trendeket felvonultató cikkemben. Eddig a tesa maszkoló szalagjával helyettesítettem, arra pecsételtem mintákat és csak ácsingóztam az igazira. Nah ennek immár vége, és persze, hogy a smash bookom jutott először eszembe, hogy milyen jó is lesz ezeket a gyönyörűségeket ragasztgatni bele! Az ihlet egyenlőre a borítóig vitte a kezemet, de témák sokasága zsúfolódott a kis fejembe, szóval hamarosan várható a folytatás. ;) Így elsőre főleg azokat a mintákat válogattam, amiket tudom, hogy szinte minden oldalamon el tudok képzelni, színben, mintában passzolni fog. És remegve várom a további ferdecsíkosakat mondjuk fehér-türkiz kombóban, aztán a sima egyszínű lágy türkiz és menta nagyon érdekelne, na és persze az ősz mániám miatt a natur föld színek is na ná hogy ferdecsíkosban vagy szupi chevron (cikk cakk) minta formájában. Pin It

5 megjegyzés:

Janka írta...

Szupi lett a borítód!!! :)

mronika írta...

Drága, mond meg honnan rendeled?? kinntről? mikor rendelsz? lehet csatlakozni? ;-) puszi! isteni lett a borító! Ezek a kis washi tap-ek pedig isteniek. Nagyon vágyom én is rájuk!

Tina írta...

Klassz lett nagyon!!:-)

Rika írta...

De jó, hogy belinkelted, köszi! Azt hittem, ezt is külföldről kell rendelni. Két év alatt, de ideért a trend - ez is valami!

Réka írta...

Jajjj, annyira te vagy, VEKA! :) Annyira tudtam, hogy türkizeket rendeltél. :D Gyönyörű a borítód. IMÁDOM!!! A tapaszaid is nagy kedvenceim. :)